ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats werken wij aan alle merken auto’s, met als specialiteit Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Met onze uitgebreide kennis en moderne diagnose apparatuur zijn wij in staat om onderhoud uit te voeren op dealer niveau en snel en doelgericht diagnose te doen.

 

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig, maar er is veel verschil in de vorm van onderhoud per merk en model. Met de komst van de Hybride en Elektrische auto's is het alleen nog maar complexer geworden. Zijn bepaalde onderdelen nog steeds toe aan verversing of vervanging? En bij welke kilometerstand en/of leeftijd moet dit gebeuren?

 

Wij zorgen ervoor dat uw auto volgens de richtlijnen van de fabrikant onderhouden wordt. Zodat u veilig en zorgeloos met uw auto kan blijven rijden!

 

Heeft u nog fabrieksgarantie? Dat is geen probleem, omdat wij onderhoud uit voeren volgens de richtlijnen van de fabrikant blijft uw garantie gewoon geldig.

Mochten er onvoorziene of grote kosten uit de controle voor het onderhoud komen, overleggen wij dit altijd eerst met de klant. Hierdoor heeft u altijd de keuze over de reparatie en de kosten.

 

APK

In Nederland is iedere auto keuringsplichtig, ook wel de APK genoemd. Autobedrijf Romeijn heeft sinds jaar en dag een erkenning om uw auto te keuren. Inmiddels neemt de tweede generatie keurmeesters van onze garage, Ruben Romeijn, deze taak voor zijn rekening.

 

Hij controleert uw auto op vele punten, zodat uw auto weer aan de Europese regelgeving voldoet.

 

Mochten er onverwachte of grote kosten uit de controle voor de APK komen, overleggen wij dit altijd eerst met de klant. Hierdoor heeft u altijd de keuze over de reparatie en de kosten.

 

Diagnose

Auto’s worden steeds meer uitgerust met motoren die zijn voorzien van enorm veel electronica, dit zorgt ervoor dat er veel vermogen en koppel beschikbaar is en de motor toch nog zuinig is. Ook lopen de hedendaagse motoren soepeler dan in het verleden en maken ze minder vibraties en geluid.

 

Daarnaast zijn er in en rondom de hedendaagse auto meer technische hulpmiddelen zoals een navigatie systeem, camera’s rondom, automatisch inparkeren, lijn assistentie, adaptieve cruise control, dode-hoek herkenning, vermoeidheidsherkenning en ga zo maar door.

 

Helaas zijn deze systemen zo complex, dat er ook storingen in ontstaan.

Met behulp van onze uitgebreide diagnose apparatuur en technische kennis, maar ook met onze nauwe samenwerking met Chipmeister Nederland, kunnen wij snel en doelgericht diagnose doen.

 

Na onze diagnose nemen wij altijd contact met u op om de kosten voor eventuele reparatie te overleggen.

 

Chiptuning

Sinds 2017 hebben wij ons ontwikkeld als Chiptuning bedrijf, onder andere de overname van ‘Chipmeister Nederland’ en de aanschaf van onze eigen vermogensmeter zijn grote mijlpalen voor onze ambitie. Door ons te specialiseren op het VAG concern, gebruiken wij al onze tijd om deze software zo goed mogelijk te ontwikkelen. Niet alleen meer vermogen en koppel, maar ook brandstof verbruik is 1 van de grote voordelen.

 

Bezoek de website van Chipmeister Nederland voor meer informatie!

Onze hulp nodig? Bel ons!