SLEUTELEN
AAN DE TOEKOMST?

Auto's brengen ons van A naar B. Tenminste, dat hopen we. Bij Autobedrijf Romeijn maken we van die hoop realiteit. Wij brengen auto's én studenten van A naar B.

Als erkend leerbedrijf werken wij graag aan jouw toekomst. We delen 100 jaar kennis en ervaring met je, tezamen met een portie enthousiasme. Dat doen we in alle rust. Je staat er nooit alleen voor en kunt écht leren om een goede automonteur te worden. 

Mooie is, dat je ook kunt proeven van onze Chiptuning en autoverkoop. Zo behaal je je stagevereisten terwijl je ontdekt in welk deel van de autobranche jij het beste past. 

Kortom; een brede praktijkopleiding bij een persoonlijke autogarage. Geen targets en deadlines op je nek. De klant moet tevreden zijn over zowel de oplossingen als de prijs die we bieden. Dat is wat telt en waar wij al bijna 100 jaar door bestaan.

Lijkt het je leuk om hierbij te helpen en stage bij ons te lopen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken. We ontvangen bij jouw mail graag ook een duidelijk C.V. met onder andere jouw contactgegevens.

Stages kunnen bij ons het hele jaar door gelopen worden en enthousiaste, leergierige leerlingen worden zeer gewaardeerd.

Gediplomeerde monteurs

Altijd bereikbaar in nood

Kijk gerust bij ons mee

Bijna 100 jaar 
aan ervaring

Eerlijke
prijzen

Onze occasions bekijken?

Jong en inclusief fabrieksgarantie. Dat heeft onze voorkeur.

Wat wij dagelijks doen?

ONDERHOUD

OCCASIONS

CHIPTUNING

Snel naar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak

  • Facebook Autobedrijf Romeijn
  • Instagram Autobedrijf Romeijn
Logo staand_wit.png
BOVAG_edited.png

A66, 2975 BC Ottoland

A of A-even in uw navigatie

Over ons

© 2018 - 2020 Autobedrijf Romeijn