OVER ONS

Wat ooit in Ottoland klein begon, is uitgelopen tot een volwaardig autobedrijf waar uw auto gebruik volledig wordt ontzorgd. Gestart door Dolf Romeijn in 1923 is Autobedrijf Romeijn al bijna 100 jaar een begrip in de Molenwaard. Inmiddels gedreven door 3 generaties Romeijnen, staat dit familiebedrijf bekend om het harde, eerlijke werken.

Actuele kennis
Onze historie brengt een enorme bron aan kennis en ervaring met zich mee. Er zijn maar weinig mankementen niet onze revu gepasseerd. Dit betekent echter niet dat onze kennis stil staat. De nieuwste generatie blijft met rasse schreden vooruit gaan. Frisse energie, noemen we dat. Dat heeft de huidige auto industrie gelukkig ook. Dat willen wij niet missen en daarom volgen wij deze op de voet. 

Merken diversiteit
De actualiteit volgen wij voor alle merken. Ons autohart is groot. Daarin is in essentie iedere auto gelijk en zien we het als een uitdaging om van alle details op de hoogte te blijven. Alleen zo kunnen we dit ook helder naar u communiceren. Wel zo fijn als u daadwerkelijk begrijpt wat er aan de hand is met uw voertuig.

Eerlijk handelen
Vertrouwen staat bij ons op nummer 1. Wij delen graag kennis, in plaats van u in de onwetende hoek te houden. We informeren onze klant daarom volledig en u bent altijd welkom in de garage om mee te kijken. Alleen zo kunt u een onderbouwde keuze maken. Het gaat om uw portemonnee, niet de onze.

Lange termijn 
Daarmee blijft Autobedrijf Romeijn de betrouwbare garage in de Ottolandse polder. Het feit dat u terug blijft komen, is de grootste beloning die wij kunnen bereiken. Deze lange termijn visie - welke zorgt voor een enorme kring aan vaste klanten - geeft ons de kans om te doen waar we goed in zijn voor een eerlijke prijs.

Kennis maken? Rijd eens langs.